Decizia în cazul apelului Mariei Şarapova va fi anunţată în luna septembrie

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) a anunţat astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă că, atât Maria Şarapova, cât şi Federaţia Internaţională de Tenis au decis, de comun acord să amâne verdictul TAS pentru luna septembrie.

203 afișări
Imaginea articolului Decizia în cazul apelului Mariei Şarapova va fi anunţată în luna septembrie

Decizia în cazul apelului Mariei Şarapova va fi anunţată în luna septembrie (Imagine Patrick Kovarik / Mediafax Foto)

Cele două părţi şi-au motivat cererea de a nu grăbi verdictul TAS prin faptul că nu au avut destul timp la dispoziţie pentru pentru a-şi pregăti cât mai bine dosarele dar şi pentru că programul din această perioadă este foarte încărcat.

O decizie în acest caz este aşteptată pe data de 19 septembrie, astfel că Maria Şarapova nu va putea participa la Jocurile Olimpice de la Rio, ce vor avea loc în perioada 5-21 august 2016.

Pe 9 iunie 2016, Maria Şarapova a depus un apel către TAS, la decizia Federaţiei Internaţionale de Tenis, conform căreia sportiva din Rusia era suspendată pentru o perioadă de 2 ani după ce a fost testată pozitiv la Meldonium. Şarapova a cerut atunci anularea pedepsei sau reducerea ei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici