Decizia luată de Japonia în privinţa Jocurilor Olimpice de vară. Anunţul a fost făcut de primul ministru

  • Olimpiada de vară de la Tokyo se va disputa conform calendarului prestabilit
  • Pandemia de coronavirus nu ameninţă încă disputarea JO, spune Shinzo Abe
  • Jocurile Olimpice sunt programate pentru luna iulie
4413 afișări
Imaginea articolului Decizia luată de Japonia în privinţa Jocurilor Olimpice de vară. Anunţul a fost făcut de primul ministru

Decizia luată de Japonia în privinţa Jocurilor Olimpice de vară. Anunţul a fost făcut de primul ministru

Shinzo Abe, primul ministru al Japoniei, a anunţat că Jocurile Olimpice de la Tokyo, din vara acestui an, se vor desfăşura conform calendarului deja stabilit, în ciuda ameninţării coronavirusului. Japonia se află în proximitatea Chinei, dar a reuşit să lupte destul de eficient cu epidemia. 28 de morţi are Japonia până acum.
 
Zece miliarde de dolari a costat până acum organizarea Jocurilor Olimpice, iar Japonia nu vrea să dea înapoi în privinţa organizării acestora.
 
Recent, ceremonia aprinderii torţei olimpice a fost organizată în Grecia fără spectatori, tocmai pentru a nu-i pune în pericol pe participanţi.
 
Totuşi, până acum mai multe etape de calificare la Jocurile Olimpice au fost amânate şi rămâne de văzut cum va decurge în continuare selecţia sportivilor. În Statele Unite, mai multe competiţii de lupte libere, canotaj şi sărituri în apă au fost amânate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici