Declaraţie şocantă a lui CTP după finala pierdută de Halep la Cincinnati: "Unii se pot gândi că a fost un meci aranjat". Jurnalistul a izbucnit şi în timpul meciului: "Trebuie să facă dracului ceva!"

Cristian Tudor Popescu a comentat la Digisport finala pierdută de Simona Halep la Cincinnati, scor 0-6, 1-6 în faţa Garbinei Muguruza, iar cunoscutul jurnalist a făcut câteva remarci controversate la adresa sportivei care a scăpat printre degete locul 1 mondial, scrie ProSport.

3927 afișări
Imaginea articolului Declaraţie şocantă a lui CTP după finala pierdută de Halep la Cincinnati: "Unii se pot gândi că a fost un meci aranjat". Jurnalistul a izbucnit şi în timpul meciului: "Trebuie să facă dracului ceva!"

Declaraţie şocantă a lui CTP după finala pierdută de Halep la Cincinnati: "Unii se pot gândi că a fost un meci aranjat". Jurnalistul a izbucnit şi în timpul meciului: "Trebuie să facă dracului ceva!"

După un început modest al Simonei, care era condusă cu 3-0, CTP a avut o reacţie furioasă într-o pauză dintre game-uri: "Tre' să facă dracului ceva!", a înjurat comentatorul din cauza nemulţumirii, fără să realizeze că publicitatea s-a încheiat şi era din nou în direct.

Colegul de comentariu al lui CTP, Silviu Zancu, a încercat să depăşească momentul cu eleganţă: "Le cerem scuze telespectatorilor, dar tensiunea partidei ne afectează şi pe noi", notează prosport.ro

La finalul meciului pierdut în 57 de minute de constănţeancă, Cristian Tudor Popescu a tras o concluzie extrem de dură: "Vă mărturisesc că nu am replică la ce am văzut. Simona nu a intrat în ring, nu a luptat în 95% din meci. Ea nu a pierdut, ci a cedat această finală. La cum a arătat jocul, unii se pot gândi că a fost un meci aranjat". Înainte de a-şi lua la revedere de la telespectatori, CTP a precizat că opinia sa nu coincide cu a celor care cred că finala a fost trucată: "Nu se pune problema totuşi de aşa ceva".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici