Degetele mari ale mâinilor lui Alonso, asigurate pentru 10 milioane de euro

Degetele mari ale mâinilor pilotului spaniol al echipei de Formula 1 Ferrari, Fernando Alonso, au fost asigurate pentru suma de zece milioane de euro, informează ediţia on-line a cotidianului Marca.

18 afișări
Imaginea articolului Degetele mari ale mâinilor lui Alonso, asigurate pentru 10 milioane de euro

Degetele mari ale mâinilor lui Alonso, asigurate pentru 10 milioane de euro (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Banca Santander, principalul sponsor al echipei Ferrari, a lansat un nou produs de asigurări, iar dublul campion mondial a primit o poliţă de viaţă şi accidente, cu o clauză specială pentru degetele sale mari de la mână. Motivarea acestei asigurări a constat în faptul că degetele lui Alonso sunt importante la condus, dar reprezintă totodată un simbol al victoriei şi al faptului că totul este sub control, după cum obişnuieşte pilotul spaniol să-şi celebreze triumfurile.

Şi alţi sportivi şi-au asigurat diverse părţi ale corpului. De exemplu, portarul echipei Real Madrid, Iker Casillas, şi-a asigurat mâinile, în 2007, pentru 7,5 milioane de euro, iar coechiperul său Cristiano Ronaldo, picioarele, în 2009, pentru 100 de milioane de euro. De asemenea, David Beckham şi-a asigurat tot corpul pentru suma de 150 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici