Del Bosque: Confruntările Real Madrid-FC Barcelona au lăsat "urme" în naţionala Spaniei

Puternica rivalitate între jucătorii de la Real Madrid şi FC Barcelona din sezonul trecut au lăsat "urme" în echipa naţională a Spaniei, campioană mondială în 2010, a declarat selecţionerul Vicente Del Bosque, informează AFP.

5 afișări

"Trebuie să cicatrizăm aceste urme cât mai curând posibil. Confruntările între Real Madrid şi FC Barcelona au lăsat sechele. Oamenii se folosesc de aceste rivalităţi pentru a dezbina", a declarat Del Bosque pentru cotidianul La Vanguardia.

"Sper că toate aceste meciuri (n.r. - 5 întâlniri între Real Madrid şi FC Barcelona în sezonul 2010/2011) nu i-au contaminat prea mult pentru că ar fi o gravă greşeală. În competiţie pot exista discuţii, dar nu trebuie să se piardă respectul. Dacă vrem să fim campioni, dacă vrem să continuăm pe calea succesului, trebuie să menţinem o atmosferă bună", a declarat Del Bosque.

Del Bosque, fost antrenor la Real Madrid, ocupă funcţia de selecţioner din 2008, şi a câştigat cu Spania Cupa Mondială din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici