Del Bosque spune că ar fi ideal ca Spania să nu joace meciul cu Lituanua

Selecţionerul Spaniei, Vicente del Bosque, a declarat, luni, după ce inspectat terenul de la Kaunas, că ideal ar fi "să nu se joace" meciul cu Lituania, din preliminariile Euro-2012, informează AFP.

6 afișări

"Dacă nu luăm în considerare chestiunea terenului vrem să jucăm. Ştim că sunt probleme de calendar, dar dacă terenul este prost, atunci este prost. Ideal ar fi să nu jucăm. Nu este bine nici pentru noi, nici pentru Lituania", a declarat Del Bosque, subliniind totuşi că jucătorii vor trebuui să se adapteze la acest teren.

Lituania a jucat, vineri, un meci amical cu Polonia, scor 2-0, iar televiziunile spaniole au difuzat imagini ce prezentau gazonul într-o stare foarte proastă.

Spania este pe locul 1 în grupa I, cu un avans de şase puncte faţă de Cehia, pe care a învins-o, vineri, scor 2-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici