Delio Rossi: Eu nu am auzit scandările suporterilor

Antrenorul echipei Lazio Roma a declarat, sâmbătă, că nu a auzit scandări rasiste ale suporterilor în timpul meciului cu Dinamo, scor 1-1, din prima manşă a turului trei preliminar al LC, şi crede că UEFA ar trebui să deschidă o anchetă doar dacă acestea au fost trecute în raport de observator.

1 afișare
Imaginea articolului Delio Rossi: Eu nu am auzit scandările suporterilor

Delio Rossi: Eu nu am auzit scandările suporterilor

"După mine, ancheta trebuie deschisă doar dacă delegatul UEFA a văzut sau a auzit ceva. Eu nu am auzit scandările, ci doar fluierături atunci când un adversar faulta un jucător de-al nostru. Doar unii dintre cei din presă au auzit scandările, eu nu", a spus Rossi, citat de Datasport.

Galeria lazială a scandat lozinci rasiste în timpul meciului cu Dinamo, scor 1-1, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, iar UEFA a deschis o procedură de informare în acest caz. Asociaţia de Protecţie a Consumatorilor din Italia (Codacons) a cerut suspendarea terenului echipei Lazio Roma pentru tot sezonul 2007-2008 din Serie A, în urma incidentelor de la meciul cu Dinamo Bucureşti, în care au fost răniţi cinci suporteri români.

Meciul retur dintre Dinamo şi Lazio Roma va avea loc în 28 august, de la ora 22.00, pe stadionul Naţional din Complexul Sportiv "Lia Manoliu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici