Demisia lui Florin Cioroianu, respinsă de conducerea Universităţii

Tehnicianul Florin Cioroianu rămâne în funcţia de antrenor al echipei Universitatea Craiova, după ce oficialii grupării oltene au decis să-i respingă demisia.

1 afișare
Imaginea articolului Demisia lui Florin Cioroianu, respinsă de conducerea Universităţii

Demisia lui Florin Cioroianu, respinsă de conducerea Universităţii

Oficialii Universităţii au decis să-i dea "un nou vot de încredere" lui Cioroianu, care va conduce, luni, antrenamentele echipei oltene.

La finalul partidei cu Pandurii Târgu Jiu, pierdută cu scorul de 0-2, Florin Cioroianu a anunţat conducerea administrativă a clubului Universitatea Craiova că demisionează din funcţie "pentru binele echipei".

Duminică, la prânz, patronul Universităţii, Adrian Mititelu, a afirmat că, în ciuda rezultatelor din ultimele trei meciuri, nu pune la îndoială valoarea antrenorului Florin Cioroianu. "Îmi pare rău de Florin. Pot spune cu mâna pe inimă că a fost cel mai bun colaborator al meu, cel mai bun antrenor de când am preluat echipa. Însă în acest moment nu mai poate continua, este terminat psihic", a explicat Mititelu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici