Demisie colectivă a administratorilor clubului PSG

Administratorii clubului Paris Saint-Germain şi-au anunţat, duminică seara, demisiile din funcţiile pe care le deţin, motivând această hotărâre prin scrisoare trimisă de preşedintele Charles Villeneuve, pe care o consideră ca un act de "sfidare".

25 afișări
Imaginea articolului Demisie colectivă a administratorilor clubului PSG

Demisie colectivă a administratorilor clubului PSG (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În opinia administratorilor, care s-au reunit duminică la stadionul Parc des Princes, după victoria obţinută de formaţia PSG cu Sochaux (2-1), atitudinea lui Villeneuve reflectă "un act de sfidare la adresa lor şi nu îşi mai pot exercita atribuţiile care le revin alături de un preşedinte în care nu pot să mai aibă încredere".

Această decizie vine ca urmare a unei scrisori trimise, vineri, de Villeneuve, în care a cerut mai multă putere şi a deplâns nerespectarea anumitor promisiuni.

Respectiva scrisoare, care a dezvăluit un dezacord important între preşedintele Villeneuve şi acţionarul principal al clubului PSG, Sebastien Bazin, determină astfel o nouă criză la clubul parizian ce are, până în prezent, un sezon slab după doi ani la fel de modeşti.

În comunicat, administratorii grupării din capitala Franţei şi-au motivat gestul insistând pe neadevărurile care le conţine scrisoare trimisă de Villeneuve, "faţă de funcţionarea reală a societăţii şi faţă de situaţiei financiare a clubului, care nu fac obiectul unei preocupări speciale".

"În aceste condiţii, ei au decis în unanimitate să demisioneze din consiliul director al societăţii pentru a determina convocarea unei adunări generale, cât mai curând posibil", se arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici