Demisii în lanţ la Sporting Lisabona

Clubul Sporting Lisabona, care cunoaşte unul dintre cele mai slabe debuturi de sezon, a anunţat, vineri, după demisia antrenorului Paulo Bento, că au renunţat la funcţiile lor şi directorul tehnic Pedro Barbosa şi vicepreşedintele Consiliului de Administraţie, Miguel Ribeiro Telles.

16 afișări
Imaginea articolului Demisii în lanţ la Sporting Lisabona

Demisii în lanţ la Sporting Lisabona (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

Oficialii grupării portugheze nu au oferit explicaţii privind demisiile celor doi.

Fostul internaţional Pedro Barbosa deţinea funcţia de director tehnic din 2006.

După nouă etape în campionat, Sporting ocupă locul 7, cu 13 puncte, la 12 puncte de liderul Sporting Braga.

După preluarea echipei în 2005, antrenorul Paulo Bento, fost internaţional portughez, a câştigat cu Sporting două Cupe ale Portugaliei şi două Supercupe, însă nu a câştigat niciun titlu.

Demisia lui Bento a intervenit la o zi după ce Sporting a remizat, scor 1-1, cu Ventspils (Letonia), în Liga Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici