Dennis Rodman, inculpat pentru că şi-a bătut prietena

Fostul baschetbalist american Dennis Rodman, care a fost arestat în data de 30 aprilie la un hotel din Los Angeles, după ce şi-a bătut prietena, a fost inculpat pentru violenţă şi pentru că a rănit-o pe femeie.

20 afișări
Imaginea articolului Dennis Rodman, inculpat pentru că şi-a bătut prietena

Dennis Rodman, inculpat pentru că şi-a bătut prietena (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit poliţiei, femeia a fost rănită la braţ.

Rodman, cunoscut pentru comportamentul său excentric, riscă o condamnare de până la trei ani de închisoare şi va trebui să se prezinte în faţa instanţei la 22 mai.

Fostul baschetbalist, care are acum 47 de ani, a câştigat de cinci ori titlul în NBA, cu Detroit Pistons în 1989 şi 1990, iar apoi cu Chicago Bulls în 1996, 1997 şi 1998.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici