Derbiul Steaua-HCM Constanţa, în devans cu două săptămâni

Derbiul etapei a XXIII-a a Ligii Naţionale la handbal masculin, dintre Steaua Bucureşti şi HCM Constanţa, se va juca sâmbătă, cu două săptămâni mai devreme decât data oficială, pentru că gazdele vor pregăti în acea perioadă meciurile din semifinalele Cupei Cupelor.

13 afișări
Imaginea articolului Derbiul Steaua-HCM Constanţa, în devans cu două săptămâni

Derbiul Steaua-HCM Constanţa, în devans cu două săptămâni (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Etapa a XXIII-a este programată pentru data de 21 aprilie, după încheierea pauzei din campionatul intern, generată de reunirea echipei naţionale. Steaua şi HCM Constanţa s-au înţeles să joace mai devreme cu două săptămâni, pentru că în 24 sau 25 aprilie, steliştii vor primi vizita spaniolilor de la Fraikin BM. Granollers, în turul semifinalelor Cupei Cupelor.

Partida retur se va juca peste o săptămână, în Spania.

Înaintea derbiului Steaua-HCM, bucureştenii se află pe locul patru în clasamentul Ligii Naţionale, cu 27 de puncte, iar oaspeţii sunt lideri, cu 37 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici