Derby românesc în Arabia Saudită: Cosmin Contra l-a răpus pe Laurenţiu Reghecampf. Gol spectaculos marcat de Stanciu

Disputa foştilor fundaşi dreapta a fost tranşată de cel poreclit „Guriţă”, echipa lui, Damac, câştigând acasă cu 3-0 cu Al Taee, care-l are pe banca tehnică pe Laurenţiu Reghecampf.

154 afișări
Imaginea articolului Derby românesc în Arabia Saudită: Cosmin Contra l-a răpus pe Laurenţiu Reghecampf. Gol spectaculos marcat de Stanciu

Derby românesc în Arabia Saudită: Cosmin Contra l-a înfruntat pe Laurenţiu Reghecampf

Meciul Damac - Al Taee, din etapa a 18-a, prima a returului, din campionatul de fotbal al Arabiei Saudite, s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 3-0.

Au decis dubla algerianului Farouk Chafai, din minutele 58 şi 86, şi golul lui Nicolae Stanciu (90+11). La trupa învingătoarea, pregătită de Cosmin Contra, internaţionalul român Nicolae Stanciu a fost integralist.

După ce a marcat printr-o scăriţă peste portar (oaspeţii aveau între buturi un jucător de câmp, după ce portarul s-a accidentat, iar vizitatorii nu mai aveau dreptul la schimbări), s-a dus la marginea terenului şi a sărit în braţele lui „Guriţă”.

La formaţia lui Reghe, ex-stelistul Andrei Cordea a început din primul minut, la fel ca şi fostul rapidist Marko Dugandzic (croatul a primit un cartonaş galben şi a fost schimbat în minutul 79). Oaspeţii au terminat jocul în 10 oameni (eliminat ghanezul Bernard Mensah, 90+2).

În clasament, Damac este pe 5, cu 30 de puncte, la 4 puncte în spatele grupării Al Ahli, care este pe poziţia a 3-a. Primele 3 locuri trimit în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor Asiei.

În schimb, Al Taee este pe locul 13, cu 17 puncte. Ultimele 3 echipe retrogradează în eşalonul secund. Formaţia de pe locul 16, Abha, are 14 puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici