Deschamps: Ieşim din Liga Campionilor cu fruntea sus

Didier Deschamps, tehnicianul echipei Olympique Marseille, a declarat, după ce formaţia sa a fost eliminată din sferturile de finală ale Ligii Campionilor de Bayern Munchen, că jucătorii grupării franceze părăsesc competiţia cu fruntea sus, în ciuda celor două înfrângeri suferite.

89 afișări
Imaginea articolului Deschamps: Ieşim din Liga Campionilor cu fruntea sus

Didier Deschamps (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am încercat. Am făcut unele lucruri bune, altele mai puţin bune. Ieşim cu fruntea sus. Ei au avut două ocazii de a marca, noi am avut două ocazii de asemenea. Diferenţa este că ei le-au concretizat. Suntem decepţionaţi, dar am spus înainte de meci că este un privilegiu să jucăm cu această echipă pe acest stadion", a afirmat Deschamps.

Echipa germană Bayern Munchen s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), formaţia franceză Olympique Marseille, în manşa secundă a sferturilor de finală ale competiţiei.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Olici, în minutele 13 şi 37.

În tur, la Marsilia, Bayern a învins tot cu scorul de 2-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici