Detroit Pistons va retrage tricoul lui Dennis Rodman

Echipa Detroit istons va retrage tricoul cu numărul 10 în onoarea fostului baschetbalist Dennis Rodman, în cadrul unei ceremonii ce va avea loc la pauza unui meci, la 1 aprilie, a anunţat clubul american.

45 afișări
Imaginea articolului Detroit Pistons va retrage tricoul lui Dennis Rodman

Detroit Pistons va retrage tricoul lui Dennis Rodman (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rodman a câştigat două din cele cinci titluri ale sale de campion NBA cu echipa din Detroit, în 1989 şi 1990.

Fostul sportiv, în vârstă de 49 de ani, şi cunoscut dincolo de lumea baschetului ca fiind un personaj excentric, a mai câştigat titlul în NBA în 1996, 1997 şi 1998, cu Chicago Bulls.

"Recompensele individuale nu m-au interesat când eram jucător, dar sunt impresionat că sunt onorat în acest mod de Detroit Pistons", a declarat Rodman într-un comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici