Dezvăluirea-şoc a unui mare antrenor: Am cancer, mai am un an de trăit

Suedezul Sven-Göran Eriksson (75 de ani) declară că a descoperit boala după ce s-a prăbuşit, în timpul unei alergări.

3905 afișări
Imaginea articolului Dezvăluirea-şoc a unui mare antrenor: Am cancer, mai am un an de trăit

Sven-Göran Eriksson

„Am cancer, în cel mai bun caz mi-a rămas un an sau mai mult de trăit, în cel mai rău caz - mai puţin”, este declaraţia-şoc a lui Sven-Göran Eriksson făcută la postul de radio suedez P1.

Fostul antrenor de la Lazio Roma şi de la naţionala Angliei, în vârstă de 75 de ani, a povestit cum a descoperit boala:

„M-am prăbuşit brusc, în timp ce alergam, la o alergare de cinci kilometri. În urma unui consult medical am descoperit că am avut un accident vascular cerebral şi că aveam deja o tumoare. Nu ştiu cât timp mai am de trăit, poate o lună, poate un an”.

Eriksson, câştigător al titlului în Italia cu Lazio în 2000, a antrenat ultima dată în 2019, conducând, pentru scurt timp, echipa naţională a Filipinelor.

Apoi, în urmă cu aproape un an, şi-a abandonat definitiv toate angajamentele din motive de sănătate: „Toată lumea a înţeles că nu sunt bine, şi-au imaginat că este cancer şi chiar este. Trebuie să lupt cât de mult pot”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici