Dezvăluirea şocantă a lui Nagelsmann, selecţionerul Germaniei: tatăl meu a fost agent secret

Unul dintre antrenorii de succes din tânăra generaţie a dezvăluit că maturizarea i-a fost accelerată de sinuciderea tatălui său.

618 afișări
Imaginea articolului Dezvăluirea şocantă a lui Nagelsmann, selecţionerul Germaniei: tatăl meu a fost agent secret

Dezvăluirea şocantă a lui Nagelsmann, selecţionerul Germaniei: „Tatăl meu a fost agent secret...”

Antrenorul naţionalei de fotbal a Germaniei, Julian Nagelsmann (36 de ani), dezvăluie o informaţie incredibile despre trecutul tatălui său, care s-a sinucis. „Era, de fapt, un agent secret”, a dezvăluit tehnicianul.

Julian Nagelsmann şi-a spus marea durere într-un interviu pentru „Spiegel”: El a vorbit despre trecutul delicat al tatălui său.

Omul care şi-a luat viaţa a fost, de fapt, un agent secret. O povară suficient de grea pentru a-şi lua viaţa.

Iată cuvintele lui Nagelsmann: „A fost greu. Tatăl meu nu a lăsat nici măcar o scrisoare, nicio explicaţie. Dar, felul în care şi-a luat viaţa arată clar că era sigur de decizia sa”.

Julian s-a confruntat de tânăr cu asprimea vieţii: „La 20 de ani a trebuit să am grijă de familia mea, trebuind să iau decizii serioase. Acest lucru m-a pus la încercare”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici