Dezvăluiri: Campion mondial cu Argentina, depistat pozitiv la un test înainte de Cupa Mondială / Fotbalistul spune că ar fi luat un sirop de la copiii săi

Fotbalistul argentinian Alejandro Papu Gómez a primit o veste neplăcută vineri, când a fost informat că testul său antidoping, făcut pe când era încă fotbalist la Sevilla şi în preajma Cupei Mondiale din 2022 din Qatar, a fost confirmat pozitiv.

233 afișări
Imaginea articolului Dezvăluiri: Campion mondial cu Argentina, depistat pozitiv la un test înainte de Cupa Mondială  / Fotbalistul spune că ar fi luat un sirop de la copiii săi

Campionul mondial Papu Gómez depistat pozitiv la un test antidoping făcut înainte de Cupa Mondială / Fotbalistul spune că ar fi luat un sirop de la copiii săi

Informaţia a fost lansată de publicaţia spaniolă Relevo, care menţionează că sancţiunea pentru actualul jucător de la Monza, din Serie A, va fi cel mai probabil o suspendare de doi ani. O suspendare care dacă se confirmă ar pune practic capăt carierei sale, deoarece argentinianul are deja 35 de ani. El s-a întors în fotbalul italian pentru finalul carierei.

Totul s-ar fi întâmplat cu aproximativ trei săptămâni înainte de începerea Cupei Mondiale, când echipa medicală a andaluzilor şi-a supus echipa la un test antidoping surpriză. Versiunea lui Papu Gómez, pe care o prezintă Relevo, precizează că în noaptea precedentă, când nu se simţea deloc bine, el ar fi luat un sirop de la copiii săi fără a face un consult medical prealabil, o greşeală gravă pentru orice sportiv profesionist de înaltă performanţă.

Atât jucătorul, cât şi clubul ştiau deja despre această situaţie, iar acesta a fost unul dintre cele mai importante motive pentru rezilierea contractului său în ultimul mercato de vară. Cu toate acestea, fotbalistul ar fi fost anunţat abia recent în mod oficial că va primi o suspendare de doi ani.

Papu Gómez a rămas o vreme fără club şi s-a luat în calcul varianta retragerii. În cele din urmă a acceptat să se alăture echipei Monza, revenind în Italia, unde a avut şi cele mai bune momente ale carierei, în special la Atalanta.

Argentinianul a reuşit să joace doar două meciuri de la sosirea sa şi va trebui să mai aştepte pentru a vedea dacă va putea îmbrăca din nou tricoul noului său club.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici