Diaby, indisponibil pentru meciul naţionalei Franţei cu Lituania

Mijlocaşul echipei Arsenal Londra, Abou Diaby, va fi indisponibil pentru meciul pe care naţionala Franţei îl dispută, miercuri, pe teren propriu, cu Lituania, în grupa a 7-a a preliminariilor CM-2010, din care face parte şi naţionala României, din cauza unei accidentări la şold, informează L'Equipe.

3 afișări

Diaby avea mari şanse să fie folosit titular în meciul de miercuri de antrenorul Raymond Domenech, deoarece Jeremy Toulalan era suspendat pentru această dispută.

Accidentarea lui Diaby l-a forţat pe selecţionerul Franţei să-l cheme de urgenţă la lot pentru jocul cu Lituania pe mijlocaşul Rio Mavuba. Jucătorul formaţiei Lille nu are la activ decât şase selecţii la echipa naţională a Franţei.

Partida Franţa - Lituania, contând pentru grupa a 7-a a preliminariiilor CM-2010, este progrmată, miercuri, de la ora 22.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici