Diaconu boxează cu Pascal pe 11 decembrie

Meciul revanşă dintre Jean Pascal, campion mondial la categoria semigrea, versiunea WBC, şi românul Adrian Diaconu va avea loc, la 11 decembrie, la Centre Bell, din Montreal, informează presa canadiană.

101 afișări
Imaginea articolului Diaconu boxează cu Pascal pe 11 decembrie

Diaconu boxează cu Pascal pe 11 decembrie (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Pascal (24-1-0, 16 KO) a devenit campion mondial la 19 iunie, când s-a impus, prin decizie unanimă, în faţa lui Diaconu (26-1-0, 15 KO).

La primul meci pentru apărarea titlului, la finalul lunii septembrie, Pascal l-a învins pe italianul Silvio Branco, prin KO tehnic în repriza 10.

Presa canadiană scrie că de săptămâna viitoare, Diaconu va merge în Florida, pentru a se alătura lui Lucian Bute, la antrenamente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici