Diaconu s-a accidentat şi nu va mai boxa pentru titlul mondial

Pugilistul Adrian Diaconu s-a accidentat la mână, în timpul unui antrenament, şi nu va mai lupta pentru titlul mondial la categoria semigrea, versiunea WBC, informează agenţia Sportinglife.

1 afișare
Imaginea articolului Diaconu s-a accidentat şi nu va mai boxa pentru titlul mondial

Diaconu s-a accidentat şi nu va mai juca pentru titlul mondial

În locul lui Adrian Diaconu, challenger la titlul mondial a devenit Epifanio Mendoza, care îl va întâlni pe campionul Chad Dawson, într-un meci programat la 29 septembrie, la ARCO Arena din Sacramento.

Diaconu, poreclit "Rechinul", s-a accidentat la mâna dreaptă la un antrenament cu sparring, iar radiografiile pe care le-a făcut au arătat că a suferit o contuzie la încheietura pumnului, cu uşoare leziuni ale ţesutului.

Promotorul Don King a afirmat că Diaconu va avea o altă şansă pentru a lupta pentru titlul mondial. "Ghinionul lui Adrian Diaconu îi permite lui Mendoza să facă istorie. Adrian se va recupera şi va lupta altădată", a spus Don King.

Pentru meciul cu Dawson, Diaconu avea o bursă de 415.000 de dolari.

Adrian Diaconu şi-a câştigat dreptul de a fi challenger la titlul mondial, după ce l-a învins, la 9 mai, prin KO, în repriza a treia, pe americanul Rico Hoye. După meciul cu Rico Hoye, pugilistul român a fost supranumit de către comentatorii postului american de televiziune ESPN "Tyson cel alb".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici