Diaconu şi Henry s-au încadrat în limitele categoriei semigrea

Pugilistul român Adrian Diaconu şi americanul Chris Henry au trecut, vineri, proba cântarului oficial, cei doi încadrându-se în limitele categoriei semigrea înaintea meciului direct pentru titlul mondial interimar, versiunea WBC.

12 afișări
Imaginea articolului Diaconu şi Henry s-au încadrat în limitele categoriei semigrea

Diaconu şi Henry s-au încadrat în limitele categoriei semigrea (Imagine: Mediafax Foto)

Chris Henry a cântărit 78,950 kilograme, în timp ce Adrian Diaconu a cântărit 79,05 kilograme.

Cei doi trebuia să se încadreze în 79,379 kilograme.

Adrian Diaconu şi Chris Henry vor lupta în gala "Invincibilii", programată în 19 aprilie, la Sala Ioan Kunst Ghermănescu din Capitală, eveniment transmis în direct de Sport.ro şi Pro TV, de la 18.30.

În schimb, adversarul lui Viorel Simion la categoria pană, spaniolul Rudy Encarnacion a avut 57,600 kilograme, limita fiind de 57.153. El are două ore la dispoziţie pentru a se încadra la categorie. Viorel Simion a cântărit 56,750.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici