Diakite şi Tamaş au drept de joc la Dinamo

FC Dinamo a primit, vineri, cartea verde pentru fundaşul Gabriel Tamaş şi cea pentru mijlocaşul Moutala Diakite, cei doi jucători putând fi folosiţi de antrenorul Mircea Rednic în derbiul cu Rapid, informează biroul de presă al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

12 afișări
Imaginea articolului Diakite şi Tamaş au drept de joc la Dinamo

Fundaşul Gabriel Tamaş (Imagine: Mediafax Foto)

Fotbalistul din Mali, Moutala Diakite, 27 de ani, care a evoluat ultima dată la Boavista Porto, a semnat săptămâna trecută un contract pe un an cu Dinamo.

Internaţionalul român Gabriel Tamaş a fost împrumutat de Auxerre la Dinamo pentru un sezon, clubul român având prima opţiune de cumpărare la expirarea acordului.

Partida Rapid-Dinamo, din cadrul etapei a V-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 20.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici