Dialog tensionat între Simona Halep şi antrenorul său, Darren Cahill. Ce şi-au spus în timpul finalei de la Cincinnati

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) şi Darren Cahill (54 de ani) au avut parte de un moment uşor tensionat, duminică, în cadrul finalei de la Cincinnati, cu Kiki Bertens.

2834 afișări
Imaginea articolului Dialog tensionat între Simona Halep şi antrenorul său, Darren Cahill. Ce şi-au spus în timpul finalei de la Cincinnati

Dialog tensionat între Simona Halep şi antrenorul său, Darren Cahill. Ce şi-au spus în timpul finalei de la Cincinnati

Prezentăm în continuare un fragment din dialogul purtat de Simona şi Darren:

Darren Cahill: Ce se întâmplă?

Simona Halep: Ce fac rău?

DC: Ea a avut o lovitură bună, iar tu te grăbeşti. Răbdare! Ai câştigat primul set, jucând un tenis bun, agresiv, fără să încerci lovituri nebune, cu loc de manevră, un spin bun, împingând-o în spate. De îndată ce ai câştigat primul set, totul s-a schimbat; ai început să cauţi lovituri rapide pentru puncte rapide. Răbdare! Nu mă interesează dacă nu te duci după toate acele mingi, pentru că, dacă mergi dintr-un colţ în celălalt, îţi oboseşti picioarele. Sunt complet de acord cu asta. Pune un spin bun pe mingi, în special pe forehand, ai răbdare. La al doilea serviciu nu e nicio problemă, poţi să stai unde vrei, e în regulă, dar la primul nu te retrage. Poţi începe fără probleme cu câţiva paşi înapoi, dar încearcă să îi faci şi în lateral. De îndată ce vei recăpăta acel joc la retur, vei fi ok. Arăţi bine!

SC: Nu mai vorbi când ratez!

 

Citeşte continuarea articolului aici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici