Dialogul dintre Emiliano Sala şi Jack McKay, fiul patronului de la Cardiff, cel care a organizat zborul: Tata mi-a zis că poate să-ţi găsească un avion

Aparatul de zbor Piper PA-46 Malibu a dispărut luni deasupra Canalului Mânecii, la bord fiind jucătorul transferat de Cardiff City cu 17 milioane de euro, Emiliano Sala, şi pilotul Dave Ibbotson.

3831 afișări
Imaginea articolului Dialogul dintre Emiliano Sala şi Jack McKay, fiul patronului de la Cardiff, cel care a organizat zborul: Tata mi-a zis că poate să-ţi găsească un avion

Dialogul dintre Emiliano Sala şi Jack McKay, fiul patronului de la Cardiff, cel care a organizat zborul: Tata mi-a zis că poate să-ţi găsească un avion

După câteva zile de căutări, autorităţile au anunţat joi că au încetat căutările, dar în urma unei petiţii şi a unor donaţii, inclusiv din partea vedetelor fotbalului mondial, au fost reluate. Presa engleză a dezvăluit acum dialogul purtat de Sala şi Jack McKay, fundaşul de 22 de ani al lui Cardiff care este fiul lui Willie şi fratele lui Mark, agenţii care au realizat transferul.

Vineri, 18 ianuarie
Jack McKay: Tata mi-a spus că te duci acasă mâine. Poate să-ţi găsească un avion care să te ducă direct la Nantes şi cu care să te întorci luni, la ce oră vrei tu, ca să poţi să ajungi la antrenamentul de marţi.
Emiliano Sala: Ah, super! Acum mă uitam să văd dacă sunt zboruri către Nantes, mâine.
Jack McKay: A spus că poate să-ţi găsească un avion care să te ducă direct la Nantes.
Emiliano Sala: Cât costă?
Jack McKay: Nimic. Dacă mă ajuţi să înscriu şi eu nişte goluri, nu te costă nimic.
Emiliano Sala: Hahaha, bineînţeles. O să marcăm multe goluri.
Emiliano Sala: Vreau să plec mâine către Nantes, în jurul orei 11:00 şi să mă întorc luni seara la Cardiff, pe la 21:00, dacă e posibil.

Duminică, 20 ianuarie
Jack McKay: Salut! Crezi că e posibil să te întorci luni pe la 19:00? Pilotul trebuie să mearg spre casă după ce te lasă la Cardiff.
Emiliano Sala: Salut! Da, la 19:30 se poate.
Jack McKay: Ok, foarte bine.
Emiliano Sala: Poţi să întrebi dacă pot să iau asta în avion (n.red. - alături de o poză cu bagajul).
Jack McKay: Da.
Emiliano Sala: Dar o să fie în regulă pentru avion?
Jack McKay: Da, în spatele avionului este loc pentru bagaje.
Emiliano Sala: Ok.

Luni, 21 ianuarie
Jack McKay: O să sun într-o clipă. Spune că e aceeaşi companie.
Emiliano Sala: Ok, mulţumesc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici