Dică aproape de Benfica Lisabona (presă)

Fotbalistul echipei Steaua, Nicolae Dică, este "la un pas de a semna cu Benfica Lisabona", scrie, joi, cotidianul portughez Correio da Manha, care notează că oficialii lusitani au ajuns la un acord cu jucătorul şi cu reprezentanţii lui.

6 afișări
Imaginea articolului Dică aproape de Benfica Lisabona (presă)

Dică aproape de Benfica Lisabona (presă)

"Oficialii lusitani au ajuns la un acord cu jucătorul şi cu reprezentanţii săi, cu ajutorul impresarului uruguayan Paco Casal, acelaşi care i-a adus pe Cristian Rodríguez şi pe Maximiliano la Benfica şi care are o mare influenţă la antrenorul Jose Antonio Camacho. Dică a marcat două goluri din cele şase ale României în meciul cu Albania, din preliminariile Euro-2008", scrie cotidianul citat.

Correio da Manha susţine că Dică este dorit de diverse cluburi, între care RC Lens şi Fiorentina, dar se pare că a fost convins de oferta de la Benfica, formaţie ce participă regulat în Liga Campionilor. "Totul arată că internaţionalul român va veni la Benfica din ianuarie. Prin aducerea lui Dică, Jose Antonio Camacho vrea să asigure viitorul cu un jucător ce îl poate înlocui pe Rui Costa, care va împlini 36 de ani anul viitor", notează Correio da Manha.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici