Dică: Declaraţiile lui Becali destabilizează echipa

Atacantul stelist Nicolae Dică s-a arătat deranjat de declaraţiile făcute de patronul echipei, Gigi Becali, conform cărora el urmăreşte doar să se transfere în străinătate, considerând că acestea destabilizează echipa.

1 afișare
Imaginea articolului Dică: Declaraţiile lui Becali destabilizează echipa

Dică: Declaraţiile lui Becali destabilizează echipa (Sursa: Mediafax Foto)

"S-a spus că am fost la Giovanni. În şase luni am fost de două ori la birou la el, iar Victor şi Giovanni pot să confirme asta şi am vorbit de maxim două ori la telefon. Dacă asta înseamnă că am cerut să fiu transferat... Nu am fost niciodată la Gigi Becali să îi spun că aş vrea să plec. Nu mi-am pierdut motivaţia aici, pentru că joc la Steaua, o echipă mare", a explicat Dică

"Nu înseamnă că dacă prinzi un meci mai slab, se întâmplă asta pentru că nu ai vrut să joci. Cred că aceste declaraţii destabilizează echipa, iar noi avem nevoie de atmosferă bună. Ar fi mai bine să fim uniţi", a declarat Dică.

Fotbalistul stelist consideră nedrept să fie considerat singurul vinovat de înfrângerea de la Iaşi, scor 2-1, din cadrul etapei a XX-a a Ligii I: "Nu mi se pare normal ca de patru ani de când sunt la Steaua, la înfrângeri e Dică de vină, iar la victorii sunt alţii care iau laudele. Nu mi se pare normal să fiu mereu cel vinovat, n-am fost cel mai slab la Iaşi, ci am jucat în media echipei. (...) La Steaua nu joacă un singur jucător".

Dică nu exclude nici varianta despărţirii de Steaua în vară. "Voi vedea ce se va întâmpla până la finalul campionatului şi dacă nu mai sunt dorit aici, nu pot sta cu forţa. Nu e ceva rău să-şi doreşti să pleci, dar eu n-am cerut niciodată să plec. Am zis mereu că dacă nu plec, nu e nicio problemă. Mă simt foarte bine la Steaua, unde nu cred că m-am făcut de râs", a mai spus atacantul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici