Dică: Îmi doream foarte mult să joc la CFR Cluj

Mijlocaşul Nicolae Dică, transferat în această iarnă de CFR Cluj, a declarat, miercuri, că îşi dorea foarte mult să joace pentru gruparea ardeleană.

211 afișări
Imaginea articolului Dică: Îmi doream foarte mult să joc la CFR Cluj

Dică: Îmi doream foarte mult să joc la CFR Cluj (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Îmi doream foarte mult să joc la această echipă. Când a plecat Trică mi-a păstrat tricoul cu numărul 10 şi cred că se bucură că am ajuns să-l îmbrac. Am jucat opt ani în România şi am prins doar vreo două-trei meciuri în Cupa României. De data aceasta sper să o câştig. Steaua e una dintre echipele cu care ne luptăm la campionat, dar pe lângă ea mai sunt Timişoara, Urziceni, Vaslui sau Rapid. Sper să fim şi la sfârşit pe primul loc. Ar fi senzaţional să joc din nou în Liga Campionilor, de data aceasta în tricoul CFR-ului", a spus Dică.

Fundaşul englez Kasali Casal va purta pe tricoul numărul 87 la CFR Cluj. "Ştiu fotbalul românesc destul de bine, mai ales că e sus în clasamentele FIFA. Având în vedere că în fiecare an există multe echipe în Liga Europa sau Liga Campionilor înseamnă că fotbalul de aici are valoare. Am mai jucat în străinătate, în Olanda, şi nu va fi o problemă să mă obişnuiesc cu alt stil de viaţă", a afirmat Casal, jucător care a fost crescut la şcoala de fotbal a lui Fulham. La vârsta de 14 ani, fotbalistul a obţinut un titlu naţional de juniori la atletism, în proba de 400 de metri.

Atacantul Cristian Bud va purta pe tricou numărul 85: "Nu mi-e teamă de concurenţă. Sper să am evoluţii cât mai apreciate la CFR şi să înscriu în fiecare meci, dacă se poate".

Arpad Paszkany, Cristian Bud, Kasali Casal, Nicolae Dică, Iuliu Mureşan

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici