Dică, înaintea meciul din Europa League cu Rudar: Avem şansa să arătăm că a fost un accident cu Astra

FCSB debutează joi în preliminariile Europa League, contra slovenilor de la Rudar Velenje, iar vicecampioana României vrea să spele ruşinea înfrângerii cu Astra (0-1), din prima etapă a noului sezon de Liga 1.

203 afișări
Imaginea articolului Dică, înaintea meciul din Europa League cu Rudar: Avem şansa să arătăm că a fost un accident cu Astra

Dică, înaintea meciul din Europa League cu Rudar: Avem şansa să arătăm că a fost un accident cu Astra

Dică e precaut înaintea partidei, ştie care sunt punctele forte ale adversarilor, dar îşi motivează jucătorii să facă uitată evoluţia slabă din meciul cu Astra. Antrenorul FCSB a anunţat că Gnohere va reveni în primul "11".

"O echipă bună, cu posesie, de contraatac (n.r. - Rudar). Preocupaţi mereu să aibă posesia, chiar dacă au pierdut ultimul meci, cel cu Maribor, ne aşteaptă un meci foarte greu. Suntem cu toţii dezamăgiţi după meciul cu Astra, dar trebuie să uităm acel joc, acum evoluăm în Europa. Avem şansa de arăta că a fost un accident cu Astra. Cei mai periculoşi sunt jucătorii lor din faţă. Trebuie să fim foarte atenţi!", a spus Dică în conferinţa de presă premergătoare meciului cu Rudar.

Dică a vorbit şi despre situaţia lui Gnohere şi despre sitemul de joc cu care va aborda partida: "'Bizonul' e ok, clar nu e 100 la sută gata din punct de vedere fizic, dar va fi în lot pentru meciul de mâine! Sistemul se poate schimba foarte repede în dinamica jocului, important e ca noi să ne mişcăm mai mult, să avem mai multe soluţii de pasare pentru omul cu mingea la picior", a mai spus antrenorul FCSB-ului în conferinţa de presă.

Ratarea calificării în grupele Europa League nu ar fi o dramă, susţine Dică: "Dramă e un deces în familie, nu la fotbal. Vrem să câştigăm şi să ne calificăm", a conchis Dică.

Rudar - FCSB se joacă joi, de la ora 18:30, în Slovenia. Returul va avea loc pe 2 august, pe Arena Naţională, de la ora 21:30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici