Didier Deschamps: Am eliminat Internazionale Milano jucând italieneşte

Antrenorul echipei Olympique Marseille, Didier Deschamps, a declarat, marţi seară, după calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, că formaţia sa a trecut de Internazionale Milano jucând italieneşte, informează site-ul oficial al UEFA.

90 afișări
Imaginea articolului Didier Deschamps: Am eliminat Internazionale Milano jucând italieneşte

Didier Deschamps: Am eliminat Internazionale Milano jucând italieneşte (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Am trecut prin momente dificile. Am luptat pentru a înscrie şi când l-am trimis în teren pe Brandao i-am spus că va marca. Este fantastic, cred că am fost cu adevărat mari. Au fost ocazii de ambele părţi, deşi nouă ne-a lipsit puţin personalitatea în ofensivă. În orice caz, am eliminat Internazionale Milano şi am făcut-o jucând italieneşte. Am întâlnit o echipă de mare calitate. Mandanda ne-a salvat în prima repriză, dar Inter a reuşit să marcheze cu 20 de minute înainte de final. În acel moment m-am hotărât să risc. Suntem fericiţi pentru această calificare şi am demonstrat că în fotbal trebuie să ai încredere până la final. Este o seară specială şi pentru fanii noştri care au venit până la Milano", a spus Deschamps.

Formaţia franceză Olympique Marseille s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, în ciuda înfrângerii de marţi, din deplasare, scor 2-1 (0-0), din meciul cu italienii de la Internazionale Milano, în manşa secundă a optimilor competiţiei. Olympique Marseille s-a calificat datorită golului înscris în deplasare, după ce în tur s-a impus cu scorul de 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici