Didier Drogba s-a transferat la Galatasaray Istanbul

Atacantul ivorian Didier Drogba, care a evoluat ultima dată la echipa chineză Shanghai Shenhua, a semnat, luni seară, un contract pe un an şi jumătate cu formaţia Galatasaray Istanbul, a anunţat clubul turc, citat de AFP.

420 afișări
Imaginea articolului Didier Drogba s-a transferat la Galatasaray Istanbul

Didier Drogba (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am ajuns la un acord cu Didier Drogba şi acesta a semnat un contract pe un an şi jumătate. Drogba va avea un salariu de zece milioane de euro pentru 18 luni şi un bonus de 15.000 de euro pentru fiecare meci jucat", a anunţat gruparea turcă pe site-ul oficial.

"Am semnat cu Galatasaray pe un an şi jumătate şi sunt nerăbdător să ajung la Istanbul. Este o provocare pentru mine să joc la un club istoric şi în faţa unor suporteri extraordinari. Este o nouă aventură", a scris Drogba pe site-ul său.

Internaţionalul ivorian, aflat cu naţionala la Cupa Africii pe Naţiuni, este al doilea transfer de marcă realizat de Galatasaray Istanbul în această iarnă, după mijlocaşul olandez Wesley Sneijder, venit de la Internazionale Milano.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici