Diego Simeone nu-i oferă spaţiu lui Moldovan nici în Cupa Spaniei. Atletico Madrid, învinsă în semifinale

Gruparea madrilenă se prăbuşeşte în competiţia internă cu două săptămâni înainte de reluarea Ligii Campionilor, unde o va întâlni în sferturile de finală pe Inter Milano, liderul din Serie A.

166 afișări
Imaginea articolului Diego Simeone nu-i oferă spaţiu lui Moldovan nici în Cupa Spaniei. Atletico Madrid, învinsă în semifinale

Diego Simeone nu-i oferă spaţiu lui Moldovan nici în Cupa Spania. Atletico Madrid, învinsă în semifinale

Echipa Atletico Madrid a pierdut aseară prima manşă a semifinalei Cupei Spaniei la fotbal cu 1-0, acasă, împotriva formaţiei Athletic Bilbao.

Meci la care Horaţiu Moldovan, portarul naţionalei României, n-a prins loc de titular, antrenorul Diego Simeone preferându-l între buturi tot pe Jan Oblak.

Fostul rapidist n-a apucat să debuteze la Atletico şi începe să devină un caz la naţională, în perspectiva participării tricolorilor la EURO 2024 din Germania.

După 28 de meciuri fără înfrângere, cu 26 de victorii şi două remize cu Getafe, Atletico a pierdut neaşteptat pe teren propriu, deşi a folosit formula de bază. De obicei, la jocurile de Cupă sunt folosite mai multe rezerve din campionat.

A şaptea înfrângere a sezonului pentru oamenii lui Simeone a venit în prima manşă a semifinalelor din Copa del Rey: 0-1 cu lui Athletic, care o învinsese deja pe Atletico cu 2-0 pe San Mames, în La Liga.

Returul de la Bilbao este stabilit pentru 29 februarie. În cealaltă semifinală Mallorca - Real Sociedad 0-0. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici