Digi Sport transmite preliminariile europene pentru Euro 2016 şi Cupa Mondială 2018

Digi Sport şi site-ul digisport.ro vor transmite în direct, din luna septembrie a acestui an, partidele din preliminariile Campionatului European de Fotbal din 2016 şi grupele europene de calificare la Cupa Mondială de Fotbal din 2018, meciurile naţionalei României fiind însă difuzate decalat.

335 afișări
Imaginea articolului Digi Sport transmite preliminariile europene pentru Euro 2016 şi Cupa Mondială 2018

Digi Sport transmite preliminariile europene pentru Euro 2016 şi Cupa Mondială 2018

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, Digi Sport a obţinut drepturile de televiziune pentru transmiterea meciurilor din preliminariile Campionatului European din 2016 şi Cupei Mondiale de Fotbal din 2018.

Pachetul include meciuri în direct şi înregistrate, rezumatele tuturor meciurilor şi emisiuni-magazin, precum şi drepturile de transmisie online a partidelor, pe digisport.ro, şi prin telefonia mobilă, vizionarea fiind disponibilă doar pentru abonaţii Digi Net şi Digi Net Mobil.

Începând cu acest an, modul de desfăşurare a preliminariilor se schimbă, iar, în noul format, partidele se vor desfăşura lunea, marţea, joia, vinerea, sâmbăta şi duminica. Partidele care au loc luni, marţi, joi şi vineri vor fi disputate de la ora 21.45, iar cele de sâmbăta şi duminica, de la orele 19.00 şi 21.45.

Astfel, pe canalele Digi Sport şi online, pe digisport.ro, vor putea fi urmărite, în fiecare fereastră competiţională rezervată preliminariilor europene, între 20 şi 24 de meciuri, inclusiv partidele echipei României, care vor fi transmise decalat. Meciurile tricolorilor vor beneficia de analize amănunţite în emisiunile "Digi Sport Special" şi "Fotbal Club", iar celorlalte partide le vor fi dedicate studiourile "Euro Fotbal".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici