Din ce trăieşte Adrian Mutu, după ce a rămas fără venituri de 22.000 de euro pe lună

  • De la finalul anului trecut, Adrian Mutu nu are niciun angajament.
  • În octombrie 2021, a terminat contractul cu o casă de pariuri şi a fost în demis de la formaţia de fotbal U Craiova 1948.
  • De atunci, piteşteanul a intrat în cărţi să preia echipa naţională şi a devenit imaginea unui spital privat.
45774 afișări
Imaginea articolului Din ce trăieşte Adrian Mutu, după ce a rămas fără venituri de 22.000 de euro pe lună

Din ce trăieşte Adrian Mutu, după ce a rămas fără venituri de 22.000 de euro pe lună

Ultima reclamă în care zâmbeşte Adrian Mutu are legătură sistemul medical, greu încercat în această perioadă a pandemiei.

Mutu, 43 de ani împliniţi pe 8 ianuarie, a rămas fără echipă, după ce a fost dat afară de U Craiova 1948, dar are căutare pe piaţa publicitară.

Piteşteanul aflat pe lista scurtă a antrenorilor doriţi de FRF la cârma naţionalei a semnat un angajament pentru a face reclama unei clinici medicale private.

Pe panouri publicitare care au împânzit Capitala, Mutu zâmbeşte îmbrăcat în dublă ipostază: de medic şi de ambulanţier.



Ultimele venituri ale lui Mutu au fost de 15.000 de euro lunar (de la casa de pariuri Favbet, contract început în octombrie 2020 şi care a avut o durată de un an) şi 7.000 de euro lunar (salariu încasat timp de câteva luni de la U Craiova 1948).

Ambele angajamente s-au încheiat în luna octombrie 2021.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici