Dinamo a anulat meciul amical cu FC Annecy

Antrenorul FC Dinamo, Dario Bonetti, a luat decizia de a anula partida amicală cu formaţia din liga a şasea franceză, FC Annecy, care trebuia să se dispute vineri în cadrul turneului de pregătire pe care formaţia "alb-roşie" îl susţine la Aix-les-Bains.

16 afișări
Imaginea articolului Dinamo a anulat meciul amical cu FC Annecy

Dinamo a anulat meciul amical cu FC Annecy (Imagine din arhiva Mediafax Foto/George Filip)

Decizia de a anula partida cu amatorii de la FC Annecy a fost luată pentru a evita unele accidentări care ar fi putut surveni înaintea partidelor amicale cu Saint Etienne şi FC Porto, informează site-ul oficial.

Ultimul joc amical din cadrul turneului de pregătire din Franţa va avea loc sâmbătă, de la ora 20.00, cu Saint Etienne.

Lotul FC Dinamo va reveni duminică în România, cu o cursă de linie de la Geneva, sosirea pe aeroportul Henri Coandă fiind programată la ora 14.55.

Echipa "alb-roşie" va mai susţine un meci amical în compania formaţiei portugheze FC Porto, joi - 23 iulie, ora 23.00, la Albufeira.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici