Dinamo a câştigat derbiul cu CFR Cluj

Formaţia Dinamo Bucureşti a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), campioana en-titre a României, CFR Cluj, în derbiul etapei a XXVIII-a a Ligii I.

14 afișări
Imaginea articolului Dinamo a câştigat derbiul cu CFR Cluj

Dinamo a câştigat derbiul cu CFR Cluj, scor 1-0, în Liga I (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Unicul gol al meciului a fost înscris de Ionel Dănciulescu, în minutul 44.

Gazdele au deschis scorul după o greşeală a fundaşului Hugo Alcantara, balonul a ajuns la Ionel Dănciulescu şi atacantul dinamovist a înscris cu un şut de la aproximativ 10 metri, uşor lateral dreapta, iar balonul a trecut printre picioarele portarului Nuno Claro.

Adrian Cristea a şutat de la marginea careului, Nuno Claro a respins nefericit în faţă, balonul a ricoşat din Dănciulescu până la Niculae şi atacantul dinamovist a înscris, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

În minutul 39, arbitrul Asaf Kenan a dictat penalti, în urma unui henţ comis în suprafaţa de pedeapsă de Dani. Marius Niculae şi-a asumat răspunderea executării acestei lovituri de pedeapsă, dar a şutat în stâlpul din stânga al porţii lui Nuno Claro.

Arbitrul Asaf Kenan i-a eliminat pe jucătorii Gabriel Tamaş şi Yssouf Kone

Dinamo: 12. Dolha - 16. Blay (25. Scarlatache '20), 30. Tamaş, 4. Moţi (18. L. Goian '46), 26. Simao - 22. Torje, 29. N'Doye, 8. Boştină, 20. Ad. Cristea - 9. M. Niculae (28. Miranda '88), 10. Dănciulescu. Antrenor: Mircea Rednic.

CFR Cluj: 1. Nuno Claro - 2. Tony, 6. Mureşan, 15. Alcantara, 33. Pereira - 23. Mara (10. Frangipane '73), 31. Dani, 25. Leao (4. Panin '57), 19. Culio - 99. Ruiz (32. Veljovici '78), 17. Kone. Antrenor: Antonio Conceicao.

Cartonaşe galbene: Boştină '5, Tamaş '62 / Dani '64.

Cartonaşe roşii: Tamaş '90+3 / Y. Kone 90+3.

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Israel, condus la centru de Asaf Kenan, ajutat de asistenţii Uzi Bason şi Abed El-Ubra, iar Teodor Crăciunescu a fost rezervă.

Observatori: Valentin Alexandru, Cornel Sorescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici