Dinamo a câştigat derbiul cu Steaua, scor 1-0, în Liga I

Echipa Dinamo a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Steaua, în etapa a XXVIII-a a Ligii I, reuşind să câştige derbiul cu numărul 124 dintre cele două grupări bucureştene printr-un gol marcat de Gabriel Torje în minutul 62.

516 afișări
Imaginea articolului Dinamo a câştigat derbiul cu Steaua, scor 1-0, în Liga I

Steaua - Dinamo - LIVE (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Torje, în minutul 62, care a reluat cu capul din 6 metri un balon centrat din partea dreaptă de Cătălin Munteanu.

Steaua Bucureşti: 12. Tătăruşanu - 29. Bonfim, 6. Gardoş, 23. Geraldo, 14. Latovlevici - 5. Brandan, 27. Marinescu (11. Onofraş '70) - 16. Nicoliţă, 10. C. Tănase, 24. Surdu (8. Răduţ '78) - 17. Bilaşco (99. Maicon '55). Antrenor: Sorin Cârţu.

Dinamo Bucureşti: 34. Bălgrădean - 18. Bărboianu, 21. D. Grigore, 3. Moţi, 16. Bordeanu - 22. Torje (20. Bakaj '83), 5. D. Kone, 7. C. Munteanu (6. Mărgăritescu '76), 10. Alexe - 25. Dănciulescu, 19. L. Ganea (9. Ţucudean '70). Antrenor: Ioan Andone.

Cartonaşe galbene: Geraldo '53, Răduţ '79 / C. Munteanu '21, Bărboianu '43, Ţucudean '72, Bordeanu '74.

Arbitri: Marius Avram (central) - Micloş Nagy, Sebastian Gheorghe (asistenţi) - Dragoş Istrate (rezervă).

Observatori: Dan Petrescu, Alexandru Popescu.

Supervizor: Valentin Alexandru.

La partida din Ghencea au asitat aproximativ 23.000 de spectatori, dintre care 676 de fani dinamovişti.

Suporterii dinamovişti au afişat un banner pe care era scris: "Fenomenul nu l-aţi înţeles, de doi ani vă manifestaţi printr-un proces".

Fanii Stelei au început o campanie care se numeşte "STOP", cuvânt pe care l-au scris din plăcuţe albe pe toată lungimea Peluzei Nord şi au afişat un banner pe care scria "NU realizaţi că distrugeţi fotbalul?". De asemenea, ei au împărţit manifeste pe care se putea citi "Stop LPF, FRF, mass-media, autorităţi şi conducători".

Un alt banner al suporterilor stelişti i s-a adresat sportivei Alina Dumitru: "Alina Dumitru o stea adevărată, mentalitatea ei de voi ar trebui urmată". În momentul în care crainicul stadionului a anunţat că scrimera Ana Maria Brânză şi judoka Alina Dumitru au devenit campioane europene, au fost aplaudate de întreg stadionul.

De asemenea, la îndemânul crainicului foştii jucători stelişti care acum evoluează la Dinamo, Valeriu Bordeanu şi Ionel Dănciulescu, au fost aplaudaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici