Dinamo a pierdut, scor 0-1, meciul cu NEC Nijmegen

Formaţia Dinamo Bucureşti a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa olandeză NEC Nijmegen, într-un meci contând pentru prima manşă a turului I al Cupei UEFA.

50 afișări
Imaginea articolului Dinamo a pierdut, scor 0-1, meciul cu NEC Nijmegen

Dinamo a pierdut, scor 0-1, meciul cu NEC Nijmegen

Unicul gol al partidei a fost marcat de Van Beukering, în minutul 57.

În minutul '39 Julio Cesar a degajat într-un adversar, mingea a ricoşat până la Van Beukering, care a marcat, însă golul a fost anulat la intervenţia arbitrului-asistent, care a semnalizat o poziţie de ofsaid.

În minutul 57, Van Beukering a deschis scorul cu o lovitură de cap, în urma unei centrări venite de pe partea dreaptă.

NEC: 1. Babos - 3. Wisgerhof, 2. Zomer, 5. El-Akchaoui - 21. Dani Fernandez, 16. Sibum, 23. Radomski, 10. Schone (7.Worm '70), 8. Davids - 26. Ntibazonkiza, 9. Van Beukering (22. Tshibamba '76). Antrenor: Mario Been

Dinamo: 1. Lobonţ - 6. Homei, 30. Tamaş, 55. Julio Cesar, 3. Pulhac - 27. Ze Kalanga (22. Torje '46), 25. Ropotan, 20. Ad. Cristea, 8. Boştină (29. Diakite '80) - 10. Dănciulescu, 15. Bratu (10. Niculae '60). Antrenor: Mircea Rednic

Cartonaşe galbene: Ntibazonkiza '49, Davids '59, Sibum '71 / Tamaş '37, Pulhac '57.

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Finlanda, condusă la centru de Jouni Hyytia, ajutat la cele două linii de Esa Vehvilainen şi Mikko Alakare. Rezervă a fost Ville Jarvenpaa.

Cu trei minute înainte de final, suporterii echipei Dinamo care au fãcut deplasarea la Nijmegen au aruncat o torţă pe teren, care a căzut foarte aproape de portarul Baboş, după care au aruncat şi înspre sectorul în care se aflau fanii formaţiei locale, fiind nevoie de intervenţia stewarzilor. Incidentele au continuat, astfel că a fost nevoie de intervenţa poliţiştilor olandezi, după ce suporterii dinamovişti au aruncat cu mai multe scaune, unul dintre acestea pătrunzând şi în suprafaţa de joc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici