Dinamo ar putea pierde partida cu Rapid la masa verde

Echipa Dinamo ar putea pierde la masa verde partida cu Rapid, contând pentru sferturile de finală ale Cupei României, scor 4-2 pe teren, din cauza scandărilor cu caracter rasist ale fanilor dinamovişti la adresa celor rapidişti, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul FRF.

15 afișări
Imaginea articolului Dinamo ar putea pierde partida cu Rapid la masa verde

Dinamo ar putea pierde partida cu Rapid din Cupa României la masa verde

Fanii dinamovişti au afişat mai multe bannere cu tentă rasistă la adresa celor rapidişti, printre care: "Din nou pe stadion miroase a esenţă de rom", "Vrabia mălai visează", "Nu toţi ţiganii sunt rapidişti, dar toţi rapidiştii sunt ţigani"

De asemenea, suporterii dinamovişti au scandat şi au mai şi insultat verbal fanii adversarilor: "Luaţi-vă zborul!", "Nespălaţilor". De asemenea, aceştia au strigat către fanii rapidişti următoarele: "Cât e scorul, ciorilor?", "Noapte bună, ciorilor!", "Zburaţi acasă!", "Antonescu de trăia pe ţigani îi omora".

"Dacă bannerele pot fi interpretate ca având o tentă de ironie, scandarea în care este amintit numele lui Ion Antonescu îi poate face pe dinamovişti să piardă partida la masa verde", au spus sursele citate.

FC Rapid solicită Comisiei de Disciplină a FRF sancţionarea FC Dinamo cu depunctarea şi suspendarea terenului propriu pentru scandările rasiste ale suporterilor alb-roşii la meciul direct din sferturile de finală ale Cupei României, a declarat, agenţiei MEDIAFAX, directorul general Grigore Sichitiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici