Dinamo are la dispoziţie 700 de bilete pentru meciul cu FC Timişoara

Clubul Dinamo a anunţat, joi, că în urma acordului de reciprocitate încheiat cu gruparea FC Timişoara a primit 700 de bilete pentru partida dintre cele două echipe, care se va desfăşura sâmbătă, de la ora 20.30, şi va conta pentru etapa a XIV-a a Ligii I, informează site-ul oficial al "alb-roşilor".

14 afișări
Imaginea articolului Dinamo are la dispoziţie 700 de bilete pentru meciul cu FC Timişoara

Dinamo are la dispoziţie 700 de bilete pentru meciul cu FC Timişoara

Site-ul clubului Dinamo anunţă că pe lângă suporterii care vor veni din Bucureşti, la meciul de la Timişoara şi-au anunţat prezenţa şi fani din oraşul de pe Bega, Arad, Hunedoara, Deva, Lugoj, Reşiţa, Turnu Severin şi Oradea.

Dinamo întâlneşte formaţia FC Timişoara, sâmbătă, de la ora 20.30, în deplasare, într-un meci contând pentru etapa a XIV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici