Dinamo bate filmul. „Prima oară-i gratis”: Povestea farsei făcute de dinamovişti rivalilor de la FCSB

  • „Prima oară-i gratis” este un film despre farsa făcută de dinamovişti rivalilor de la FCSB
  • Dinamoviştii organizează un meci de FIFA pe Arena Naţională, iar veniturile vor fi folosite pentru finanţarea filmului
  • La film, membrii DDB l-au chemat şi pe Massimo Maccarone
1029 afișări
Imaginea articolului Dinamo bate filmul. „Prima oară-i gratis”: Povestea farsei făcute de dinamovişti rivalilor de la FCSB

Sursa FOTO: Instagram @peluzacatalinhildandinamo

Fanii lui Dinamo vor trăi viaţa ca în filme. Membrii proiectului DDB pregătesc un film documentar despre farsa făcută de dinamovişti rivalilor de la FCSB în Champions League la meciul cu Manchester City. Atunci, fanii lui Dinamo le-au făcut roş-albaştrilor o coregrafie prin care au afişat mesajul „Doar Dinamo Bucureşti”. Farsa celor de la Dinamo a făcut încojurul lumii şi a apărut în presa din străinătate.

Ca să ajute la finanţarea filmului, dinamoviştii vor organiza un meci de FIFA Arena Naţională. Adversarii vor fi chiar cei din echipa de eSports de la Manchester City. După meci, va apărea şi primul teaser pentru film.

Membrii DDB vor să ducă umilinţa şi mai departe. Primul lor invitat la premiera filmului este coşmarul FCSB-ului de la Middlesborough. Italianul Massimo Maccarone este în capul listei de invitaţi.

„În general, băieţii din DDB au făcut lucruri frumoase şi cred că şi de data astă or să facă. E o premieră, zic eu, nu doar pentru România şi dacă stai să te gândeşti, lăsând subiectivismul deoparte, DDB-ul e cel mai frumos proiect”, spune Cristian Costandachi, fan Dinamo. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

”PRIMA OARĂ-I GRATIS” Sunt unele momente în urma cărora totul se schimbă. Şi noi şi lumea şi viziunea lumii despre noi. Acestea sunt clipele care devin amintiri şi apoi istorie. Acestea sunt momentele de povestit celor ce vin după noi. 16 August 2016 a fost un astfel de moment. După acea seară uluitoare, nimic n-a mai fost la fel. Iar acum, Coregrafia "Doar Dinamo Bucureşti", în toată splendoarea ei, va ajunge pe marile ecrane din lumea întreagă! Am fost asaltaţi de oameni din presă care au vrut să afle cum a fost posibil, cum s-a întâmplat, cine sunt cei care au gândit marea diversiune. Am păstrat tăcerea şi am căutat omul care să poată pune pe peliculă povestea DDB în toate detaliile facerii. Şi l-am găsit: Regizorul Laviniu Lazăr a transformat "nebunia” noastră într-un film artistic care va revoluţiona lumea celor ce ştiu să-şi trăiască pasiunea şi s-o ridice la statutul de artă. Un film despre tine, despre noi, despre creativitatea noastră care a devenit scenariu de film. Eşti parte din povestea ce va fi ecranizată. Şi mai mult decât atât, eşti printre cei care pun umărul la realizarea acestui proiect: Banii din vânzarea biletelor vor intra în bugetul pentru producerea filmului. Prima oară a fost gratis. Acum e ...aproape gratis: doar 5 lei biletul. Rezerva-ţi locurile alături de câinii tăi, aşează-te comod într-unul dintre sectoarele Arenei şi ia parte la un eveniment unic: Lansarea proiectului cinematografic “PRIMA OARA-I GRATIS” (FIRST TIME IS FREE). Un film artistic de lung metraj care explică în detaliu povestea celei mai cunoscute coregrafii din lume. O poveste despre pasiune şi inteligenţă pe de-o parte, despre aroganţă şi superficialitate, pe de alta. Pandemie sau nu, haideţi să umplem nu doar o sală de cinema, ci intreaga Arena Naţională pentru un meci de FIFA 20, între Dinamo EA Sports şi Manchester City. Teaser-ul filmului va fi prezentat în deschiderea meciului. Ziua vizionarii o stabilim împreună. Povestea despre geneza acestui film va fi dezvăluită ochilor în ziua în care Arena Naţională va fi sold-out. Intră aici: https://www.bilete.ro/prima-oara-i-gratis/unele-povesti-trebuie-spuse-31-aug-2020

O postare distribuită de Peluza Cătălin Hîldan Dinamo (@peluzacatalinhildandinamo) pe

 

 

Aug 16, 2020 la 9:51 PDT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

16.08.2016 - DOAR DINAMO BUCURESTI! Ne vedem la Ploiesti, câinilor!

O postare distribuită de Peluza Cătălin Hîldan Dinamo (@peluzacatalinhildandinamo) pe

Aug 15, 2019 la 9:38 PDT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

16-8-16, DOI ANI DE LA MAREA UMILINTA, cosmarul de care spurcatii nu vor scapa niciodata! LA MULTI ANI!

O postare distribuită de Peluza Cătălin Hîldan Dinamo (@peluzacatalinhildandinamo) pe

Aug 16, 2018 la 12:57 PDT

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici