Dinamo Bucureşti a câştigat Campionatul Naţional U19 după o finală cu CSM Unirea Alba Iulia

Dinamo Bucureşti a câştigat, marţi, Campionatul Naţional U19 după ce a învins cu 2-1 în finală pe CSM Unirea Alba Iulia.

Urmărește
113 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti a câştigat Campionatul Naţional U19 după o finală cu CSM Unirea Alba Iulia

Surrsa foto: Facebook / Federaţia Română de Fotbal

Potrivit frf.ro, CS Dinamo Bucureşti s-a impus cu 2-1, la capătul unui meci cu două goluri venite după minutul 90.

Dinamo a deschis scorul prin Mario Neculai încă din minutul 10, dublându-şi avantajul în minutul 90 prin Vlad Borunceanu. CSM Unirea Alba Iulia a revenit două minute mai târziu prin Darius Nistor, dar nu a mai avut forţă de a duce meciul la lovituri de departajare.

Astfel, CS Dinamo îşi trece în palmares eventul în acest sezon, după ce s-a impus în finala Cupei Naţional U19 pe 12 mai în faţa celor de la Sporting Cluj, scor 7-0.

Jucătorul finalei a fost desemnat Mario Neculai, cel care a deschis scorul pentru CS Dinamo Bucureşti în finală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici