Dinamo Bucureşti a transferat un fundaş dreapta de la UTA Arad. Va evolua în Ştefan cel Mare cu numărul 26 pe tricoul oficial

Clubul de fotbal Dinamo Bucureşti, a anunţat în cursul zilei de marţi, transferul jucătorului Marius Tomozei, reuşind astfel să rezolve problema unuia din poturile deficitare ale echipei conduse de Flavius Stoican.

201 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti a transferat un fundaş dreapta de la UTA Arad. Va evolua în Ştefan cel Mare cu numărul 26 pe tricoul oficial

Sursa Foto-Marius Tomozei, Facebook

Fundaşul dreapta Marius Ionuţ Tomozei, în vârstă de 31 de ani, ultima oară la UTA Arad, a semnat marţi la amiază un contract pe un an şi jumătate, valabil până la finalul sezonului competiţional 2022-2023. 

Noul jucător dinamovist se va alătura lotului pregătit de Flavius Stoican în cantonamentul de la Săftica şi ar putea debuta miercuri în tricoul alb-roşu, în primul meci amical al anului, în compania celor de la CS Mioveni, meci ce se va juca la Centru Naţional Buftea, de la ora 12.30.

Tomozei va evolua în Ştefan cel Mare cu numărul 26 pe tricoul oficial de joc al „câinilor roşii”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici