Dinamo Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Ligii, după 2-1 cu FC Voluntari

Dinamo Bucureşti a câştigat, joi, meciul cu FC Voluntari, scor 2-1, în optimile de finală ale Cupei Ligii la fotbal. În sferturi, Dinamo va juca împotriva campioanei României, Astra Giurgiu.

330 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Ligii, după 2-1 cu FC Voluntari

Dinamo Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Ligii, după 2-1 cu FC Voluntari

Dinamo a condus cu 2-0 la pauză, după reuşitele lui Daniel Popa (minutele 13 şi 24). Petre Ivanovici a redus din diferenţă în minutul 53.

0-1: Daniel Popa reuşeşte să marcheze la debutul în tricoul lui Dinamo. Oliva a centrat de pe partea stângă, Balauru nu poate reţine balonul care ajunge la Popa. Atacantul trimite în plasa porţii celor de la Voluntari din 2 metri.

0-2: Atacantul venit de la Chindia face dubla. Palic îl lasă singur cu portarul advers pe Popa, care din 16 metri îl învinge pentru a doua oară pe Balauru.

1-2: Petre Ivanovici a reuşit să înscrie cu un şut superb de la aproximativ 17 metri de poarta lui Penedo.

FC Voluntari: Balauru – Al. Coman (Ivanovici 45'), I. Balaur (Tăbăcariu 47'), Hrvoje, L. Cazan – Novac, Moke, Tudorică (Marinescu 47') – G. Deac, Ad. Bălan, Căpăţînă. Antrenor: Florin Marin.

Dinamo: Penedo - Romera, Nedelcearu, Mevlja, Oliva - Busuladzic, Palic (Hanca 78'), Tîrcoveanu (Filip 61') - Rotariu, D. Popa (Gnohere 66'), Lazăr. Antrenor: Ioan Andone.

Cartonaşe galbene: Deac 45', Cazan 55' / Mevlja 57'.

Cartonaşe roşii: -.

Arbitri: Ionuţ Coza (Cernica), Ionuţ Marius Bobe (Videle), Adrian Vornicu (Iaşi).

Observatori: Imilian Şerbănică (Bragadiru), Adrian Vidan (Bucureşti).

Stadion: "Dinamo", Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici