Dinamo Bucureşti - Universitatea Craiova, scor 2-1

Formaţia Dinamo Bucureşti s-a impus, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), în faţa echipei Universitatea Craiova, într-un meci contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii I, în care oficialii grupării oaspete au acuzat neacordarea unei lovituri de pedeapsă la un fault comis de Moţi.

32 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti - Universitatea Craiova, scor 2-1

Dinamo Bucureşti - Universitatea Craiova, scor 2-1 (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Boştină '8 şi Marius Niculae '18, pentru gazde, respectiv Mihai Dina '20, pentru formaţia oaspete.

1-0: Marius Niculae a recentrat cu capul până la Boştină, iar mijlocaşul dinamovist a şutat de la aproximativ cinci metri, lateral stânga, la colţul lung.

În minutul 13, Florin Costea a scăpat singur cu Dolha, dar Moţi, aflat în spatele său s-a împiedicat şi a căzut peste atacantul Universităţii, dar arbitrul Augustus Constantin nu a acordat penalti. Oficialii clubului Universitatea Craiova au protestat vehement, iar directorul sportiv al clubului, Silvian Cristescu, a intrat pe teren cerând socoteală arbitrului de centru, dar a fost eliminat.

2-0: Andrei Cristea a prelungit cu capul pe spate, balonul a ajuns la colţul lung şi Marius Niculae a reluat în plasă de la aproximativ trei-patru metri.

2-1: Mihai Dina a micşorat diferenţa pe tabela de marcaj după ce a reluat sub transversală o lovitură de colţ executată de pe partea dreaptă de Paunovici.

În minutul 34, Torje a încercat să-l surprindă pe Silviu Lung jr. cu un şut-centrare, dar balonul a nimerit transversala.

Dinamo: 12. Dolha - 14. Molinero, 21. D. Grigore, 4. Moţi, 3. Pulhac - 29. N'Doye - 22. Torje (10. Alexe '88), 8. Boştină (5. D. Kone '77), 20. Ad. Cristea - 9. M. Niculae, 17. A. Cristea (99. Cl. Niculescu 90+3). Antrenor: Cornel Ţălnar.

Universitatea Craiova: 21. Lung Jr. - 2. Bărboianu, 7. V. Găman, 4. Iliev, 17. Bălace - 30. Prepeliţă, 77. Paunovici (33. Trică '51), 20. Dina (11. Al. Piţurcă '82), 25. Firţulescu (28. Gângioveanu '61) - 9. M. Costea, 10. Fl. Costea. Antrenor: Mark Wotte.

Cartonaşe galbene: A. Cristea '14, M. Niculae '26, Molinero '67, Moţi '75 / Fl. Costea '14, Trică '59, Prepeliţă '61.

Arbitri: Augustus Constantin (central) - Ionel Popa, Sebastian Stoianof (asistenţi) - Lucian Ruşandu (rezervă).

Observatori: Alexandru Boc, Vasile Curt.

Supervizor: Valentin Alexandru.

La partidă au asistat aproximativ 9.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici