Dinamo cere amânarea meciului cu Farul din cauza accidentărilor

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, luni, că în proporţie de 90 la sută meciul cu Farul Constanţa, din cadrul etapei a V-a a Ligii I, se va amâna din cauza accidentărilor din lotul campioanei.

2 afișări
Imaginea articolului Dinamo cere amânarea meciului cu Farul din cauza accidentărilor

Dinamo cere amânarea meciului cu Farul din cauza accidentărilor

Rednic spune că la antrenamentul de luni dimineaţă a avut doar 8 jucători la dispoziţie. "Vrem să amânăm meciul cu Farul. Păi Niculescu se operează la unghie, pentru că are puroi şi nu poate să încalţe nici gheata şi, în afara celorlaţi accidentaţi, sunt mulţi la lot. Marţi, sunt trei jucători care vor fi titulari în echipa naţională de tineret în amicalul cu Anglia: Ganea, Muşat şi Ropotan. Astăzi am avut disponibili doar 4 jucători, plus doi jucători care nu sunt refăcuţi în totalitate şi alţi doi de la echipa a doua. Astăzi am avut 8 jucători la antrenament. Cel de-al doilea antrenament de astăzi l-am amânat, am făcut doar unul mai lung şi atât. Sper ca liga şi adversarul să ne înţeleagă. Eu am cerut conducătorilor să încerce să amâne meciul cu Farul nu pentru că ne-ar fi frică de ei, ci pentru că voi încerca să recuperez mai mulţi jucători. Jucând cu Farul s-ar putea să mai pierd vreo 2-3 şi dacă nu interesează pe nimeni, pe mine mă doare. Dar am înţeles că în proporţie de 90 la sută se amână meciul cu Farul", a declarat antrenorul campioanei.

Partida Farul Constanţa - Dinamo, din cadrul etapei a V-a a Ligii I, este programată pentru vineri, cu începere de la ora 20.15.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici