Dinamo, ciuca bătăilor în Superligă. A fost învinsă de doi foşti jucători

Universitatea Cluj a învins, luni seară, pe stadionul Arcul de Triumf, scor 1-0, prin golul din minutul 4 înscris de Dan Nistor, care a fructificat pasa lui Daniel Popa, cei doi îmbrăcând în trecut tricoul „roş-albilor”.

231 afișări
Imaginea articolului Dinamo, ciuca bătăilor în Superligă. A fost învinsă de doi foşti jucători

FOTO: Facebook U Cluj

U Cluj a câştigat cu Dinamo pe „Arcul de Triumf”, 1-0, gol Dan Nistor, şi urcă pe locul 5 în Superligă, cu 29 de puncte.

Fără victorie de la instalarea lui Zeljko Kopic pe bancă, Dinamo se distanţează la 11 puncte de locurile de baraj.

Pe banca ardelenilor stă Neluţu Sabău, fost jucător la Dinamo.

Dinamo a rămas cu 10 puncte, pe penultimul loc, cu unul în plus peste „lanterna” Botoşani.

2.050 de spectatori au asistat la meci - număr oficial. Partida a contat pentru runda cu numărul 19 din Superligă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici