Dinamo - FC Argeş, scor 2-0

Echipa FC Dinamo a câştigat, cu scorul de 2-0 (0-0), partida disputată, sâmbătă, pe teren propriu, în compania formaţiei FC Argeş, în etapa a XVII-a, ultima a turului Ligii I.

27 afișări
Imaginea articolului Dinamo - FC Argeş, scor 2-0

Dinamo - FC Argeş, scor 2-0

Golurile au fost marcat au fost marcate de Adrian Cristea '66 şi Miranda '90+3

În minutul 66, mijlocaşul echipei Dinamo, Adrian Cristea, a trimis un şut de la 10 metri, la colţul scurt, care l-a lăsat fără replică pe portarul Boşneag.

Atacantul dinamovist, Osvaldo Miranda, a dus scorul la 2-0, după o cursă solitară şi un şut de la marginea careului de 16 metri.

Formaţia gazdă a ratat un penalti, în minutul 57, după ce Dănciulescu a executat slab o lovitura de pedeapsă primită în urma unui henţ în careu a lui Poenaru. Acesta din urmă a primit un cartonaş roşu după ce a atins balonul cu mâna pe linia porţii apărate de Boşneag

Dinamo: 12. Dolha - 16. Blay, 26. D. Grigore, 55. Julio Cesar, 2. Diabate - 22. Torje (14. Mitea '73), 25. Ropotan (28. Miranda '60), 8. Boştină, 20. Adrian Cristea - 17. Andrei Cristea, 10 Dănciulescu (6. Homei '83). Antrenor: Mircea Rednic

FC Argeş: 1. Boşneag - 2. Stan, 5. Bălaşa, 4. Bazzi, 28. Diţă (25. Cazan '68) - 23. Poenaru, 9. Tănase, 10. Tameş, 11 Năstăsie (7. Doman '75) - 13. Dulcea (24. Stan '58), 30. Kamara. Antrenor: Ionuţ Badea

Cartonaşe galbene: Grigore '90 / Stan '59, Bazzi '23, Năstăsie '74, Cazan '84, Kamara '86

Cartonş roşu: Poenaru '56

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Mugurel Drăgănescu (central), Cătălin Savu şi Daniel Demetrescu (asistenţi), Ionel Ivan(rezervă).

Arbitrul Ovidiu Haţegan, care fusese desemat iniţial să conducă partida de pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, a invocat probleme de sănătate şi a fost schimbat, sâmbătă, cu Mugurel Drăgănescu.

Observatori au fost Pavel Peniu şi Valeriu Ioniţă.

La meci au asistat aproximativ 2.000 de spectatori, printre care şi 200 de fani ai formaţiei din Piteşti.

Fanii dinamovişti de la Peluza Sud au scandat: "Gabi Torje eşti o mizerie". De asemenea, susţinătorii dinamovişti i-au înjurat pe Torje şi Ropotan.

Suporterii Dinamovişti au afişat două benere care au condamnat pe jucătorii dinamoşti care au petrecut săptămâna trecută la o petrecere organizată de ziua de naştere a lui Torje, cu mesajele: "Memoria gloriilor dinamoviste perpelite pe ritmuri maneliste" şi "Onoare, profesionalism şi loialitate, calităţi demult uitate".

După ce a marcat în minutul 66, Adrian Cristea a dedicat golul coechipierilor săi Cristi Pulhac şi Lucian Goian, puşi pe lista de transferuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici