Dinamo încheie la egalitate, 3-3, meciul dramatic cu Viitorul, în care Ekeng s-a prăbuşit pe teren

Dinamo Bucureşti a remizat, vineri seară, în meciul de pe teren propriu cu FC Viitorul, scor 3-3, în etapa a 10-a din play-off-ul Ligii 1. În repriza a doua au avut loc clipe de coşmar, după ce mijlocaşul Patrick Ekeng s-a prăbuşit pe gazon, inconştient şi a fost transportat la Spitalul de Urgenţă.

1375 afișări
Imaginea articolului Dinamo încheie la egalitate, 3-3, meciul dramatic cu Viitorul, în care Ekeng s-a prăbuşit pe teren

Dinamo încheie la egalitate, 3-3, meciul dramatic cu Viitorul, în care Ekeng s-a prăbuşit pe teren

Au marcat: Gnohere 7', 49' (pen.), Rotariu 55'/ Marin 10', Tănase 34' (pen.), Măţan 84' (pen.).

În urma acestui rezultat, Dinamo Bucureşti se află pe locul patru, cu 36 de puncte, în timp ce Viitorul a terminat campionatul pe locul cinci, cu 29 de puncte.

Dinamo: Muţiu - Hanca, Marc (Mevlja 46'), Nedelcearu, Olteanu - Anton, Şerban (Palic 46') - Rotariu, Bicfalvi (Ekeng 63'), V. Lazăr - Gnohere. Antrenor: Mircea Rednic.

Viitorul: Buzbuchi - Hodorogea, Perju (Măţan 62'), Boli, Cr. Ganea - Marin (Cârstocea 79'), I. Filip, De Lucas - Chiţu, Ianis Hagi (Băluţă 74'), Tănase. Antrenor: Cătălin Anghel.

1-0: Gnohere deschide scorul, după o gafă în apărarea Viitorului. Boli i-a pasat chiar în picior francezului de la Dinamo, care a preluat şi a finalizat calm, cu un şut la colţ, fără speranţe pentru portarul Buzbuchi.
1-1: Răzvan Marin restabileşte rapid egalitatea pe tabela de marcaj cu un şut de zile mari, de la peste 25 de metri.
1-2: Florin Tănase este şi cel care execută lovitura de la 11 metri şi reuşeşte să o aducă pe Viitorul în avantaj.
2-2: Gnohere transformă penalty-ul fără probleme, reuşeşte dubla şi readuce egalitatea pe tabela de marcaj.
3-2: Dorin Rotariu o aduce din nou în avantaj pe Dinamo.
3-3: Alexandru Măţan a egalat din nou pentru echipa lui Hagi, transformând fără emoţii lovitura de la 11 metri.

Cartonaşe galbene: Şerban 30', Marc 33', Olteanu 66'/ Pablo 52'.
Cartonaşe roşii: -.

Arbitri: Marcu Florin Mihai (Oradea), Bârjac Gabriel (Zalău), Timar Iulius-Radu (Marghita); rezervă: Antonie Andrei (Bucureşti).

Observatori: Onicaş Ioan (Zalău), Marcel Vasile (Bucureşti).

Stadion: Dinamo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici