Dinamo învinsă de Petrolul Ploieşti, scor 3-1, în Liga I

Formaţia Dinamo a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-0), de echipa Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I, la finalul căruia spectatorii de la tribuna a doua au cerut demisia tehnicianului Liviu Ciobotariu.

476 afișări
Imaginea articolului Dinamo învinsă de Petrolul Ploieşti, scor 3-1, în Liga I

Dinamo învinsă de Petrolul Ploieşti, scor 3-1, în Liga I (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Hamza '59, Opriţa '69 şi Boudjemaa '90+2. Pentru Dinamo a înscris Marius Niculae, în minutul 90+5.

0-1: Hamza primeşte o minge cu spatele la poartă la 12 metri, o preia şi înscrie din foarfecă în dreapta lui Bălgrădean.

0-2: Opriţa îl găseşte demarcat pe stânga pe Boudjemaa, care întoarce în careu la Opriţa, acesta înscriind din şapte metri.

0-3: Boudjemaa stabileşte scorul final cu un şut de la peste 35 de metri.

1-3: Centrare Ţucudean de pe stânga, iar Marius Niculae trimite mingea în plasă, din şapte metri.

Dinamo: Bălgrădean - Scarlatache, Luchin, Grigore, Pulhac (Ţucudean '67) - Rus, Kone, Munteanu, Curtean - Niculae, Platini (Dănciulescu '46). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Petrolul Ploieşti: Hamutovski - Străuţ, Linares, Bikana, Maxim - Mustivar, Negru (Ben Djemia '77) - Opriţa, Boudjemaa, Hamza (Buhuşi '72) - Zerka (Osiako '46). Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

Cartonaşe galbene: Rus '55, Kone '77 / Hamutovski '89

Arbitri: Paul Unimatan (central) - Andrei Constantinescu, Bogdan Gheorghe (asistenţi) - Lucian Rusandu (rezervă)

Observatori: Paul Mincu, Dan Berbecaru.

La meci au asistat aproximativ 2.000 de spectatori, între care şi 500 de fani ploieşteni.

Imediat duã primirea primului gol, suporterii dinamovişti au început să strige: "Demisia", iar după al treilea gol: "Ruşine să vă fie".

La finalul partidei, în momentul în care au ieşit de pe teren, jucătorii au fost înjuraţi, iar spectatorii de la tribuna a doua au strigat "Demisia" la adresa lui Ciobotariu, acesta din urmă dând din cap afirmativ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici